dimecres, 10 de gener de 2007

Sóc de Flix

Vet aquí la primera provatura, inserir una imatge i crear enllaços, des de la imatge i des d'alguna de les paraules del text. A veure si és tan fàcil com sembla a priori. Sort Joan-Ramon!

Sóc de Flix, un poblet situat al marge dret de l’Ebre, cap al nord de la Ribera d’Ebre, ben a prop, segons diuen d’on el riu és fa català i, una mica més amunt, d’on no fa massa el volien fer murcià –suposo que és aquest el gentilici- i, tot i que la cosa està deturada, ves a saber què passarà, perquè si confiem amb l’aigua del degel de la neu que ha de baixar dels Pirineus, possiblement de seguir així, i en té tota la pinta, ben aviat, el riu no serà ni català, ni aragonès, ni... i a la Pilarica no li caldrà patir pel soroll perquè pel seu costat ja no hi passarà cap riu i, mireu que us dic, potser fins i tot haurem de deixar de ser de Flix i anar a treballar de cambrers als bars i restaurants de les platges del nord d’Europa. Com canvia la vida?

Nota final.- Això dels blogs és una caixa de sorpreses, sense cap dificultat he enllaçat:

  1. A la imatge, un àlbum de fotos creat amb PicasaWeb.
  2. Al text Flix la pàgina web del poble.
  3. Al text Ribera d'Ebre, l'article corresponent de la Wikipèdia.
  4. Al text Europa, una imatge de satèlit, també de la Wikipèdia.
  5. A la Pilarica hi volia enllaçar una foto de Saragossa, però, el Barça començava a saltar al terreny de joc. A veure si hi ha sort i avui no fem riure... o plorar, segons com es vulgui agafar la cosa.

Un darrer comentari, el text, l'he creat amb el Word i després l'enganxat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones!!
Ja et val eh! Ni sabia que t'havies fet un bloc i vec que tu si que sabies que jo en tinc! Això s'avisa!

Sembla que estem fent una blocosfera flixenca, felicitats pel bloc!

Esperem que l'hivern primaveral que estem tenint sigue cosa de els canvis climàtics ocasionats pel Niño i que es quedi en una anomalia. Però tot apunta a grans canvis, estem accelerant molt el canvi climàtic, a saber que passarà quan canviin les corrents d'aire mundials.

Marxo, que he de marxar a Tarragona!
Adéu, ens veiem!