dimecres, 4 de juliol de 2007

Tooooooooooooooooooooonyo!

Quan comentes això de "Xeic, que bé que ho fa!" no et pots ni imaginar que el dia menys esperat pot arribar la sorpresa, però sí. Una altre dels nostres alumnes juntament amb Raül Sabaté, Àlex Estela, Víctor Agramunt, Abraham Bagés... està passejant el nom de Flix entre l'èlit de l'esport del nostre país: Josep Antoni Moreno Nadal. Tonyo, felicitacions, moltes gràcies i que aquesta gesta només sigui un punt de partida.
"La selecció catalana de Futbol Sala ha finalitzat en sisena posició de la primera Copa del Món després de superar Israel per 7-5. El partit contra Israel ha estat el més igualat, el porter de la selecció Toño Moreno ha estat un dels protagonistes i ha evitat ocasions molt clares... (més informació al bloc de Pere, 18.05.07)"

Auroooooooooooooooooooooora!


La vespra de Sant Joan la tenia a la meva esquerra ballant sardanes.
No ens vam posar d'acord en si l'honor era meu de tenir-la a la meva esquerra o seu de tenir-me a la seva dreta. Avui, evidentmnt s'ha desvetllat l'enigma.
Aurora, felicitacions, m'omple d'honor haver-te tingut com a alumna, com central de l'equip d'hanbol, com a flixanca, com amiga, com a... nova Directora General de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i portaveu del govern de la Generalitat.

Trobaré a faltar aixcar-me de bon matir i dir allò de: Bon dia Aurora! Amb qui parlés? -em pregutava Maria Carme-. Amb Aurora que està aquí, als matins per TV3!

Com que la cosa ha estat per millorar no em sap gens de greu.
Altres articles: el d'Óscar, Pere, Ajuntament de Flix.

A partir d'ara més feina, més responsbilitat... si en algun moment els nervis t'envaeixen recorda que estem amb tu. Una abraçada.