dilluns, 15 de gener del 2007

Saltar la corda

Ei, ull viu a la cassola trepa de cicle superior! Aquest trimestre toca treballar la corda i, vet aquí el que, com a mínim, hem de saber fer al final del trimestre.

Very Pomelo

Very Pomelo és Xarim, fill d'uns amics, d'aquells de tota la vida, i exalumne. Des que va descobrir la música, la Terra ha deixat de girar al voltant del Sol. Ara són la Terra, el Sol, les cafeteres, les idees... el món, la vida i tots els seus accidents, qui giren al voltant de la música.
Autodidacta, creatiu, genial i desaprofitat.
Actualment milita a les files de dos formacions força diferents pel que fa a tendència musical. Per una banda acompanya a Pantanito i per altra, també forma part de Monoxide Pills. Costa de pair, però es del tot cert. A tot això, té el seu propi espai de creació personal Very Pomelo i és d'aquest espai d'on podeu treure profit a nivell d'escola.
En aquest espai hi trobareu temes seus, originals i lliures de dret d'autor -no heu de pagar, no us poden denunciar...- que podeu fer servir a l'escola, concretament, nosaltres els fem servir com a sintònies dels nostres programes de ràdio a l'escola, els nostres contes...
Confio que us pugui fer servei. Si és així, agrairia m'ho féssiu saber. Gràcies.