dimecres, 23 de maig del 2007

El Zoo d'en Pitus

Dimarts 22 de maig, els nens i les nenes de cicle mitjà van anar al zoo de Barcelona, per participar en la cloenda dels actes organitzats amb motiu del 40è Aniversari de la publicació de l'obra de Sebastià Sorribas El Zoo d'en Pitus.
El motiu de la seva assistència a la jornada va estar la participació del cicle en el concurs de manualtiats, concurs en què l'obra de Laia Ferrús Vicente, de segon de cicle mitjà, va aconseguir un fantàstic segon premi.
Vet aquí unes imatges de com va anar la cosa




A l'hora de dinar vam coincidir amb la Núria, de l'Escola Virolai, qui aconseguí el primer premi amb un original cavall creat a partir d'una bota. Núria, moltes felicitats!



Per acabar, cinc cèntims del desenvolupament de la diada.
En arribar vam fer una gincama. Es tractava de buscar un seguit d'animals i contestar unes preguntes. Divertit!
Després vam anar a visitar l'exposció on hi havia una mostra dels treballs realitzats per les diferents escoles que participaven en la celebració. Fantàstic!
Mentres 3 de les nostres 4 classes gaudien una estoma més de l'exposició, segon de cicle mitjà A anava a recollir el guardó, una càmera de fotografiar digital, i aconseguia els autografs de l'escriptor Sebastià Sorribas i de la il·lustradora Pilarín Bayes, aquí fa uns cursos vam tenir la sort de tenir al nostre centre.
Acabat el lliurament de premis, dinar a la gespa i visita del Zoo.
Ja eren pels vols de les 6 de la tarda que pujavem a l'autobús per tornar cap a casa.
Va ser una diada divertida, interessant i aquí vaig teniu un petit reportatge fotogràfic.


A banda hem fet altres activitats com una exposició virtual que us convidem a visitar clicant sobre la imatge que trobareu a continuació.

Ara estem muntant un zoo al centre, ben aviat en podreu veure imatges.