dimarts, 15 de maig del 2007

slideShare

Una altra eina dins el nouvingut concepte Web 2.0 Aquesta utilitat us... una presentació powerpoint per tal que tingui l'aspecte que podeu observar tot seguit. No sé si fa més coses, jo seguiré investigant i seguiré informant. Curiós.



La cuina de Cloret



Com una activitat més dins la setmana cultural, a la Carme i a la Meritxell se'ls va ocórrer publicar un llibre: La cuina de Cloret, d'aquí i d'allà. Tot un recull de receptes de cuina que van anar portant la canall que podrien ser l'enveja del mateix Ferran Adrià i, a sobre, és a l'abast vostre, el podeu adquirir per 7 mòdics eurets a la secretaria del centre o a qualsevol llibreria del poble.

A més, inclou el nom de tots els nenes i les nenes del col·legi, dels mestres i les mestres, no pot ser que encara no el tingueu. Vinga que feu tard!

Los bitxos de 1CM


A primer de cicle mitjà és el darrer curs que treballem amb el PAINT, "Bitxos" és el darrer treball que fem. Us convidem a fer-hi un cop d'ull.

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

Si voleu veure més BITXOS, només us cal clicar aquí


L'estrella de Cambrils a l'ESNIP

L'ESNIP ens permet emmagatzemar diferents tipus de documents: so, presentacions multimèdia... i generar el codi htm que fa possible la seva crida des del nostre bloc.


EstrellaDeCambrils...