dimarts, 12 de juny del 2007

Premis Medi Ambient

És normal en mi, que si no imparteixo classe, estic capficat en algun afer al meu despatx.
Maria José passava per allí i va entrar:
- Saps quin projecte comencem?
- Sorprent-me!
- Jo reciclo, i tu?
- També!
Com que sóc una mica de la seba, el projecte em va semblar força encertat, la veritat, de ben segur que si me n’hagués dit un altre també l’hagués trobat bé, ja que, al nostre centre, ara per ara, es desenvolupi el projecte que es desenvolupi sol ser una passada.

El Conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, va lliurar ahir els XIV Premis Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, que reconeixen públicament les contribucions rellevants en favor de la protecció i millora del nostre entorn. A la nostra escola estem d'enhorabona, ja que la nostra companya Mª José Cervelló i els seus alumnes han estat escollits amb la categoria de centres educatius, premi d'educació infantil, amb el projecte: Jo reciclo, i tu?" (Còpia integra del bloc de Carme).

Tot i que el premi és d’un projecte en concret, i que cal admirar i felicitar la tasca feta per Mª José i la seva trepa, considero, com a cap d’estudis, que el premi també és un reconeixement global, per una banda, a la tasca desenvolupada pel que fa a projectes al nostre centre i, per altra, a la dinàmica de treball del CEIP Enric Grau i Fontseré.